PDA

View Full Version : Site Tech Support



  1. Very long page load/refresh times
  2. spam posts
  3. Profile picture has vanished from your Facebook page
  4. Search glitch
  5. Re-uploading existing attachments
  6. Didn't receive your activation email?
  7. Something ain't working right!
  8. Logout Button Not Working For Me
  9. Newest version/download?
  10. Rep n00b question
  11. Can someone please change my profile name?
  12. Create a poll
  13. I'd like to delete my account.
  14. Not sure if this goes here or not, but it's site related
  15. Why isn't my profile picture visible?
  16. Attachments Button Not Working?
  17. Weird Access Issue? (Not 5 post limit)
  18. moderating posts
  19. Auto logout?
  20. Store Help
  21. Small problem with advanced search
  22. WebGL globe
  23. Difficulty Uploading Attachments
  24. Finished Maps broken?
  25. problem
  26. Informations vanished
  27. Server performance fixed?
  28. home page "hacked"
  29. Likes vs Rep
  30. Weirdness in posting
  31. What File types are considered Valid !
  32. How do I remove pictures I uploaded on this forum?
  33. Front page Slider
  34. Search problems
  35. FAQ on site member badges?
  36. New Forum Skins?
  37. {Tech-Question} Prefessional Artist Name Tagg
  38. commission boards
  39. joining groups?
  40. Busy Guild Problem
  41. Facebook Connected - but no Facebook link in profile
  42. My posts keep being delayed..
  43. Switching to nginx to handle more traffic!
  44. Site Restored!
  45. Preferred Image Size / Format?
  46. Forum is Slower than other Sites. Difficult to log in.
  47. Give variable points of reputation ?
  48. How long (on average) does a post take to be moderated?
  49. Remove own uploads from server
  50. My finished map signature link don't work. Anyone helps?
  51. album creation
  52. Updated the Front Page Slider code
  53. Broken Links?
  54. Can't create a new thread in the Mapmaking Request forum
  55. Finished Maps Links
  56. Newbie Help
  57. Slowness?!
  58. Inbox Sent items folder empty
  59. Front page address is down
  60. Site Database Error
  61. Personal Message failing?
  62. Change shown user name?
  63. Members locations
  64. REP Button vanished
  65. Problem with main page
  66. Wargaming Section?
  67. last page..
  68. Does the Cartographers Choice work? If yes, how?
  69. How to set signature links?
  70. Random Gallery Images
  71. Closed?
  72. Change topic/thread title?
  73. programming forum?
  74. can i please have my posts back?
  75. Some Things :)
  76. Uploading Pictures
  77. Mobile Style
  78. Upload Manager
  79. Upload Question? Sizes.
  80. Issue viewing threads?
  81. A discussion on advertising, the inevitable.
  82. CartographyGuild Wiki?
  83. Rep changes
  84. Add MathJax
  85. Odd thing "leave page"?
  86. Problem with search
  87. Problem reading the news...
  88. Albums locked?
  89. CSS3 Gradients
  90. Sphinx Search Engine upgrade
  91. Slow loading
  92. Wonky text boxes
  93. Error on site...
  94. Can't post attachments
  95. My Finished Maps link question/Wish
  96. Thumbs?
  97. typo
  98. User profile/settings
  99. Avatar sizes
  100. How fast do signature links update?
  101. File type restrictions
  102. Hate to be a whiner
  103. Use of Lightbox?
  104. Columns on the Members List page
  105. Page Title
  106. Strange behavior
  107. missing pictures
  108. Don't count the chars in the signature please :)
  109. Cartographer's Choice
  110. New Forum Category Suggestions
  111. Suggestion: New Field to the "About Me" section
  112. No thumbnail
  113. URL's in posts
  114. iDevice Support
  115. Internal Server Errors (a.k.a Getting Settled in at the New Web Host)
  116. Nice Update!
  117. Host Change Process/Timing.
  118. A tribute!
  119. Time @ the bottom of the website
  120. Donation Status Bar on Forum Homepage
  121. Facebook Connect
  122. Donation system re-activated.
  123. Forum upgraded to 4.0.3 PL1
  124. Yay downtime! Sorry about that.
  125. Temporary site issue
  126. Website:'Most Recent Posts' Icon
  127. Reply font is too dark...
  128. Very annoying when replying to post
  129. Forum upgraded to 4.0.2 PL1
  130. Forced Acknowledgement before posting in some threads
  131. Search Issues - Solved?
  132. Search Issues
  133. small color issue
  134. UPGRADE UPDATE: AJAX issues causing the most problems
  135. Award System is back!!!
  136. Sort by last post
  137. Header Colour
  138. Bug report: Search doesn't quite work
  139. Thanks and Appreciations
  140. New updates to the site
  141. Poll Pastels
  142. Reputation display
  143. Couple of big fixes today.
  144. Making Links Stand Out
  145. A few more issues
  146. What can you do to help?
  147. Known issues list.
  148. Call me a stick in the mud, but...
  149. Changes!!!
  150. Upgrade and site performance today.