PDA

View Full Version : CC3 --- Increase symbol size without losing resolution?



Razz
04-30-2011, 12:15 AM
Some maps I make have a smaller grid layout so I can create a larger battlefield map. However, when I increase symbol sizes, they lose resolution as I scale them.

Is there a way to increase their scale without losing the resolution?

Or am I better off making a symbol a Fill Style and adjusting the scale?

Steel General
04-30-2011, 09:27 AM
Not a CC3 user, but I'm sure someone will be along shortly to give your question a proper answer.

NeonKnight
04-30-2011, 02:35 PM
Not sure what you mean with symbols losing resolution? How big are you making these symbols? By what factor?

Hai-Etlik
05-01-2011, 11:03 AM
They aren't 'loosing resolution'. Using your terminology, what's happening is that they aren't gaining resolution.

Interpolated, upsampled images are necessarily going to look blocky, blurry, blobby, or otherwise lacking in detail. You can't just magically pull extra information out of nowhere.