View Full Version : Firefox question

02-24-2008, 07:48 AM
I wonder if anyone can help me with this, I have tried to look up the answer but can't find it.

In IE if I open up a new window, the new window is a a 'copy' of the window that is already open. When open a new tab with FF (ctrl-T) I get a 'blank' window (i.e. there is nothing in the address bar)...is there a way to adjust the default in FF so that I get a copy of the existing window?



02-24-2008, 08:02 AM
Don't know; I just started using Firefox. For me, when I open I new window I get my home page.

02-24-2008, 11:27 AM
It doesn't look like there's a way to force that behavior in a vanilla FF install. You might be able to find an extension that would do it, though.

02-24-2008, 05:17 PM
Press alt+Enter in the adressbar. You can also drag the symbol in front of the address down on the tab-bar.

You might be able to change the blank with current page if you type: about:config in your addressbar, but you will need to look that up somewhere on google or firefox wiki. Their certainly will be an extention that solves that as well.

02-24-2008, 07:40 PM
cheers Ilwan, Alt+Enter works wonderfully!

02-25-2008, 03:06 PM
Brilliant! Thanks for that tip, and have some rep!