PDA

View Full Version : Can't post attachments



Diamond
09-27-2011, 11:52 PM
Haven't been able to post an attachment all day. Help!

Sapiento
09-28-2011, 02:26 AM
I have the same problem.

Coyotemax
09-28-2011, 02:40 AM
Perhaps it's related to the change in album permissions? (with more than 5 posts i wouldn't think so, but maybe something in the code started a conflict when that update was done)

mearrin69
09-28-2011, 02:55 AM
Same problem here. Sometimes it just does nothing, sometimes it gives me a non-specific 'can't upload' error.
M

Sapiento
09-28-2011, 03:00 AM
I don't get even an error message. The upload manager seems to work but it 'produces' no uploaded file.

Diamond
09-28-2011, 03:28 AM
I don't get even an error message. The upload manager seems to work but it 'produces' no uploaded file.
Yup, that's what it's doing to me too.

Jaxilon
09-28-2011, 04:12 AM
I haven't had anything to upload but I wonder if any of the issues you are having are related to yesterday's change in album permissions (http://www.cartographersguild.com/showthread.php?16014-Change-in-album-permissions)?

laevex_esre
09-28-2011, 04:53 AM
I don't get even an error message. The upload manager seems to work but it 'produces' no uploaded file.

Exactly the same here. Help!

Coyotemax
09-28-2011, 05:36 AM
if it helps any, i tried to upload from web too (loaded the pic on one of my webservers)

The following errors occurred:

http://home.cogeco.ca/~msutter/ss19.jpg: This is not a valid image file.

tilt
09-28-2011, 05:53 AM
I've messaged Arcana so he can look at the problem :)

ravells
09-28-2011, 05:53 AM
I've alerted RobA and Arcana on the Mods board (I think they are the only ones who can do anything about this) just in case they haven't picked up this thread.

:: Edit :: Tilt the Ninja!

tilt
09-28-2011, 05:55 AM
yeah.. *poof of smoke*.. Ninja... Shadow ;)

RobA
09-28-2011, 09:12 AM
I've reverted the permission back. In this version of the forum software it does not differentiate between album uploads and attachment uploads. :(

-Rob A>

mearrin69
09-28-2011, 10:38 AM
Thanks for checking it out. Still not working for me yet for some reason. :(
M

mrtweek
09-28-2011, 10:52 AM
Still not working for me, either. Thanks for the help.

Sapiento
09-28-2011, 02:07 PM
Doesn't work so far.

jfrazierjr
09-28-2011, 04:02 PM
I've reverted the permission back. In this version of the forum software it does not differentiate between album uploads and attachment uploads. :(

-Rob A>

Bummer... perhaps a way in the templates to not give access to the upload page based on X?

torstan
09-28-2011, 04:05 PM
We're talking about this in the CL forum. Hang tight guys we'll get this sorted as quickly as we can.

mearrin69
09-29-2011, 01:40 AM
Working for me now. Thanks for the fix!
M

torstan
09-29-2011, 08:20 AM
Yep, it should now be working for all. Post here, or pm a CL if there are any more problems. Turned out to be non-trivial fix that was sorted out by Arcana and the hosting company.

Diamond
09-29-2011, 02:17 PM
Seems to be working fine now; thanks Arcana & Co.!

RobA
09-29-2011, 03:31 PM
We aim to please!

Details for the technically inclined: we had filled up the temp partition of the VPS, as the system uses this location while php is uploading attachments. They've moved this partition out of our VPS host so we no longer have a size limitation there.

-Rob A>

mearrin69
10-20-2011, 10:25 AM
This problem seems to have resurfaced for me. The website wigged out last night and I experienced the problems others have noted in separate threads. It's back now, but the image attachment window just pretends it's uploading and then nothing happens. I don't envy you guys sorting this sort of stuff out...I have a hard enough time with a tiny Joomla site! :)
M

Robbie
10-20-2011, 10:55 AM
I've reopened the trouble ticket for this. Hopefully we'll have attachments back working again soon. Sorry!

Robbie
10-20-2011, 02:00 PM
Image uploads should be ok now. Any other problems?

jturner
04-16-2013, 01:19 PM
Hello guys, I'm having the same problem mentioned in this thread - I click on 'insert image' and browse for my image, but when I click 'upload image' nothing happens. I'm not technical, but I wondered whether it's my web browser's settings or something. Cheers

Bogie
04-16-2013, 04:06 PM
You may be having the same problem I had at first, I didn't realize that after you browse - select the picture you do have to single click again on the word "Upload Image". If you are already doing that then there may be an issue with your browser setting or firewall.
53681

jturner
04-16-2013, 05:58 PM
Hello Bogie, thanks for replying. Yes, I clicked on "Upload Image". Curse Internet Explorer's default settings! Oh well, I'll have an experiment and try to figure it out. JT

EDIT: Problem solved. I changed to Firefox. Cheers!