PDA

View Full Version : RPtools down?



Notsonoble
10-30-2008, 09:13 PM
I suddenly get 503's for both the main site and the board...

Gamerprinter
10-30-2008, 09:18 PM
No problems here, I got into RPTools.

http://forums.rptools.net/

GP

Redrobes
10-30-2008, 09:45 PM
http://downforeveryoneorjustme.com/rptools.net/

RobA
10-31-2008, 11:40 AM
http://downforeveryoneorjustme.com/rptools.net/

hehe

I'd rep you for that link if I could!

Karro
10-31-2008, 12:50 PM
http://downforeveryoneorjustme.com/rptools.net/

Repped.

I envision future uses for this site.

Redrobes
10-31-2008, 01:34 PM
I cant claim credit for this - I cant remember who but it was somebody on this site who suggested it a while back and I thought it was really cool too.

Notsonoble
12-05-2008, 06:15 PM
I'm getting 503s again, and the down or just me site says it doesn't seem to exist.

torstan
12-05-2008, 06:29 PM
It overloads its capacity every now and again. It'll be up again soon enough.

Steel General
12-05-2008, 07:53 PM
It's back up....

Notsonoble
12-08-2008, 10:51 PM
Yeah, I'll just have to be less panic-y next time.

Notsonoble
12-09-2008, 07:17 PM
gah trevor got his account suspended!

torstan
12-09-2008, 07:36 PM
Again, it happens every now and again. It will be back up soon enough.