PDA

View Full Version : How colored changed in CC3



paulhedderson
03-16-2009, 03:36 PM
Hi to all,

How the heck do you change or get rid of the ugly two-colored frame that CC3 places on your maps by default?

I m still trying to grasp the basics of this program, so such simple things sometimes lose me.

I tried doing a search in it's help file for "'Frame" and "Border" but neither gave me what I wanted.

Gandwarf
03-16-2009, 04:21 PM
One way to get rid of it is to hide the "Border" sheet. I am not on a computer with CC3 right now, so I can't take you through the process. How to hide sheets can be found in my tutorials however, check my signature.

NeonKnight
03-16-2009, 06:17 PM
Hide all sheets except MAP BORDER, choose erase, and then Select All.

Or, do like me, start a new style, and erase all before starting.