PDA

View Full Version : Lost Brushes



Chaosorcerer
03-20-2009, 12:27 PM
This afternoon, I wanted to work on a new map.

So, I opened PhotoShop.

But al of my brushes were gone!

And the backup I've made was from a couple of weeks ago.

Anyone got experience with this?

Sigurd
03-20-2009, 01:33 PM
Two questions:

1) Does it happen every time? Photoshop loads a lot of stuff when it starts - sometimes it hiccups and doesn't load everything right. If for whatever reason it wasn't accepting brushes they might be there and not show up.
Don't fret right away.


2) What hard drive were\are they on and have you had other problems with it.

Ascension
03-20-2009, 05:32 PM
Never had that problem in PS...weird. Had similar probs in Illustrator tho (fails to load something I forget at the moment).

Chaosorcerer
03-21-2009, 11:06 AM
Two questions:

1) Does it happen every time? Photoshop loads a lot of stuff when it starts - sometimes it hiccups and doesn't load everything right. If for whatever reason it wasn't accepting brushes they might be there and not show up.
Don't fret right away.


2) What hard drive were\are they on and have you had other problems with it.

1) Yes, it happens all the time. Even after rebooting the computer a dozen times.

2) The only other problem I've had was with Java. I had to reinstall it.