PDA

View Full Version : Adobe Update Screwup :(



Kingbreaker
04-30-2009, 07:46 PM
So I cannot launch ANY of my $600+ Adobe CS programs :(

I made the mistake of running a web "update" on all of the software last night. Now whenever I try to open anything, I get "The licensing on the product has stopped working" error message.

No mapping for me!


Sorry for the vent, but I knew you guys would understand.

Kingbreaker
04-30-2009, 08:12 PM
Happy ending!

Apparently the cache file containing the serial numbers got corrupted. Adobe customer service helped me get rid of it and re-authenticate. Everything's peachy-keen.


Thank god for the fact that some companies have competent CS help still.

Steel General
04-30-2009, 08:14 PM
You are indeed a lucky customer...

Ascension
04-30-2009, 10:55 PM
I was about to say, "Dude, that sucks", but apparently it is "Dude, you got some luck, better hit the casino before it runs out " :)

GrumblingHive
05-01-2009, 09:26 AM
Sorry, didn't read that it's fixed!