PDA

View Full Version : Create a link to your finished map threads



RobA
12-01-2009, 10:53 AM
EDIT: Updated for the new version of vBulletin and VBSEO! (Jan 2013)

Figured I'd share this as a few people have already noticed and are doing it...

(oooh sounds mysterious!)

If you check my sig, you will see a link to my finished maps posts. You too can create this link for your own maps in the finished maps forum!

The secret is the URL. Just use:

http://www.cartographersguild.com/search.php?do=finduser&u=XXXXX&starteronly=1&forumchoice%5B%5D=36&contenttype=vBForum_Post

and replace the XXXXX with your user ID. This shows the simplest way to find out your userID now that we have vbSEO link rewriting:
50929

So this link:

http://www.cartographersguild.com/search.php?do=finduser&u=768&starteronly=1&forumchoice%5B%5D=36&contenttype=vBForum_Post

would be this: http://www.cartographersguild.com/search.php?do=finduser&u=768&starteronly=1&forumchoice%5B%5D=36&contenttype=vBForum_Post

-Rob A>

Steel General
06-19-2010, 02:34 PM
If you don't have nay maps in the finished maps forum, this will not do you any good.

arsheesh
12-11-2012, 05:33 PM
Hm, all of the links in my sig appear to be broken now, as do yours RobA. Any ideas as to how to fix them?

Cheers,
-Arsheesh

arsheesh
12-21-2012, 09:42 PM
Bump. I've noticed that a few other people have raised the issue of link breaks, so I'll ask again, does anyone know what's up?

Vellum
12-21-2012, 11:24 PM
I've noticed today that the links in the tutorial section are no longer working. also the gallery blog has some continuity issues as well.

RobA
12-27-2012, 07:25 PM
Hm, all of the links in my sig appear to be broken now, as do yours RobA. Any ideas as to how to fix them?

Cheers,
-Arsheesh

Should be good? - I answered in the other posts I found - links must be to www.cartographersguild.com not forum.cartographersguild.com


I've noticed today that the links in the tutorial section are no longer working. also the gallery blog has some continuity issues as well.


Could be the same issue - I'll search through the database and see.

-Rob A>

RobA
12-27-2012, 07:25 PM
Hm, all of the links in my sig appear to be broken now, as do yours RobA. Any ideas as to how to fix them?

Cheers,
-Arsheesh

Should be good? - I answered in the other posts I found - links must be to www.cartographersguild.com not forum.cartographersguild.com


I've noticed today that the links in the tutorial section are no longer working. also the gallery blog has some continuity issues as well.


Could be the same issue - I'll search through the database and see.

-Rob A>

RobA
01-02-2013, 01:17 PM
I've run through the database and fixed signature links. Dealing with the others will take a bit more work.

I've also updated the first post showing how to find your userID to create the link.

-Rob A>

arsheesh
01-02-2013, 03:44 PM
Much thanks RobA, we appreciate all of your work to help keep the Guild running smoothly.

Cheers,
-Arsheesh

AABACEze
02-15-2013, 02:21 AM
hello,

i am fairly new to posting messages and links. can i not post a links to my youtube channel in here?

i am posting on a new name, my email got hacked.

thanks!

RobA
02-22-2013, 03:08 PM
hello,

i am fairly new to posting messages and links. can i not post a links to my youtube channel in here?


As far as I know you can post links, and it will be tolerated unless they are completely irrelevant and considered spam.

-Rob A>