PDA

View Full Version : CC3 -- Guidlines persist after making smooth line



zobfish
12-13-2009, 11:49 PM
Hey folks,

As stated in the subject, I am using Campaign Cartographer 3.

This problem cropped up a little while ago and I have been unable to resolve it by research or my own experimentation; thus, I turn to the massed knowledge of this most excellent community! ;)

The problem:
When I make a curved polygon or line (contours, rivers, etc.), the straight lines connecting the points I placed to create the smooth line persist after finishing the polygon/line (see the pic below).

Funny thing is, when I noticed this started happening, the lines were not present on any of the smooth polygons/lines I placed before.

Some more details about these 'mystery lines':
> They are in the same layer as the smooth shape/line that they outline (e.g. a blur effect on a higher layer - or on the same layer, for that matter - will blur these lines)
>They are always white in color, regardless of the object's color


Your assistance (or sympathy) is much appreciated!


http://sites.google.com/site/karakorumproject/Home/francis-campaign/wierdlines.jpg?attredirects=0

NeonKnight
12-14-2009, 02:18 AM
No pic. BUT, your issue is the FRAMES for the Polygons/paths is being displayed. To turn this off (as yours are currently ON) is to simply select from the TOOLS menu -> DRAWING AIDS -> TOGGLE FRAMES.

This will shut those frames off. Alternatively simple press CTRL+f.

Good Luck, and welcome to the Guild!

zobfish
12-14-2009, 10:39 AM
....and there it is! Case closed! Thank you very much, NeonKnight. Your help is greatly appreciated.