Results 1 to 8 of 8

Thread: Help with pics

  1. #1
    Community Leader Facebook Connected delgondahntelius's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    A, A
    Posts
    1,272

    Help Help with pics

    I seem to be having trouble uploading a PNG file. I click manage attachments and it brings me to an upload screen, I browse for the file and then hit upload and it comes to a blank screen...

    is this upload window supposed to be a popup? I use crazy browser which sometimes interferes with popup windows... it uses all the same settings as Explorer.

    --Edit--
    I tried with both Firefox and IE, I got the same blank page when I tried to upload...

    Del
    Last edited by delgondahntelius; 02-18-2008 at 09:57 AM.
    Don't Forget!! Rate a Tutorial Today; Add a TAG to a thread today; CLICK on a GOOGLE ADLINK once today!

  2. #2
    Publisher Gamerprinter's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ottawa, IL, USA
    Posts
    3,836

    Info You need to wait some more...

    Depending on the size of your file, when you are uploading files from your PC into the uploading menu, after you click upload, you have to wait 30 seconds to a minute or so (the bigger the file, the longer the upload time). Then the "blank menu" blinks and the file appears - only then can you close the menu and see it attached to your thread post.

    Just have more patience, it will work...
    Gamer Printshop - We print RPG Maps for Game Masters!
    http://www.gamer-printshop.com

    Kaidan setting of Japanese Horror (PFRPG) Google+ community

  3. #3
    Community Leader Facebook Connected delgondahntelius's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    A, A
    Posts
    1,272

    Map Attempting to wait some more ....

    Ok... I'll try it again and wait some more...


    the file is only 220 KB and i've now waited over 3 min with nothing... still looking at a blank screen...
    Don't Forget!! Rate a Tutorial Today; Add a TAG to a thread today; CLICK on a GOOGLE ADLINK once today!

  4. #4
    Community Leader Facebook Connected delgondahntelius's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    A, A
    Posts
    1,272

    Default

    Ok.. I can get it to work for JPG files.. but not PNG files... these files are directly exported from CC3 using the save as function ... i'm guessing noone else has had this problem?
    Don't Forget!! Rate a Tutorial Today; Add a TAG to a thread today; CLICK on a GOOGLE ADLINK once today!

  5. #5
      Robbie is offline
    Administrator Facebook Connected Robbie's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Fairborn, OH
    Posts
    2,785
    Blog Entries
    5

    Post

    Have you fully patched your cc3? I think there was an older version of cc3 that had problems with png's working in firefox...

    if you open and resave the png in a graphics editor it should work ok.
    Robbie Powell - Site Admin

  6. #6
    Community Leader Facebook Connected delgondahntelius's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    A, A
    Posts
    1,272

    Default

    I have the current version 3.20, as far as I know.. when time permits I will attempt to resave it in PSP or PS.... thanx for the advice
    Don't Forget!! Rate a Tutorial Today; Add a TAG to a thread today; CLICK on a GOOGLE ADLINK once today!

  7. #7

  8. #8
    Community Leader Facebook Connected delgondahntelius's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    A, A
    Posts
    1,272

    Default

    Yes it was the problem, I resaved the PNG files in Photoshop and they now upload fine, thanks for all the help... It is appreciated
    Don't Forget!! Rate a Tutorial Today; Add a TAG to a thread today; CLICK on a GOOGLE ADLINK once today!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •