Results 1 to 5 of 5

Thread: Error in the Featured Map Link

  1. #1
      Redstar is offline
    Guild Journeyer Redstar's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    New York
    Posts
    115

    Post Error in the Featured Map Link

    Just thought I would point out that the "Click to read more..." link at the end of the (most excellent) Featured Map by delgondahntelius, has a double "http" and is broken.

    Firefox told me it "had no idea how to open a httphttp link"...

  2. #2
    Community Leader Facebook Connected Steel General's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ft. Wayne, IN
    Posts
    9,463

    Default

    Link is now fixed
    My Finished Maps | My Challenge Maps | Ghoraja Juun, my largely stagnated campaign setting.

    Unless otherwise stated by me in the post, all work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 3.0 United States License.



  3. #3
      jfrazierjr is offline
    Community Leader jfrazierjr's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Apex, NC USA
    Posts
    2,963

    Default

    Thanks... I noticed that in the original thread and fixed it the other day, but forgot to go back and edit the artist notes Featured Map post...
    My Finished Maps
    Works in Progress(or abandoned tests)
    My Tutorials:
    Explanation of Layer Masks in GIMP
    How to create ISO Mountains in GIMP/PS using the Smudge tool
    ----------------------------------------------------------
    Unless otherwise stated by me in the post, all work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 3.0 United States License.

  4. #4
      Redstar is offline
    Guild Journeyer Redstar's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    New York
    Posts
    115

    Post

    Looks like it still is broken :\

  5. #5
      RobA is offline
    Administrator RobA's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Niagara, Canada
    Posts
    5,532

    Post

    Quote Originally Posted by Redstar View Post
    Looks like it still is broken :\
    Works for me.

    Maybe your browser is using a cached copy of the page?

    -Rob A>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •