Results 1 to 6 of 6

Thread: ...enable / disable the recent post window on this forum?

  1. #1
    Guild Apprentice SkarValidus's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Canada
    Posts
    31

    Question ...enable / disable the recent post window on this forum?

    I accidentally hid the "recent posts" column on the right side of the forum main page. How do I put it back? I think refreshing my cookies would work, but isn't there a simpler way in my settings or something?
    I'm new here. Don't kill me, please!.

  2. #2
      Talroth is offline
    Guild Journeyer
    Join Date
    May 2008
    Location
    PEI, Canada
    Posts
    213

    Default

    Little blue and white icon of two chevrons pointing left on the upper right of where the "recent Posts" were before?

  3. #3
      a2area is offline
    Professional Artist a2area's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Ann Arbor, MI
    Posts
    182

    Default

    click it (-:

  4. #4
    Guild Apprentice SkarValidus's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Canada
    Posts
    31

    Default

    hmmmm, There certainly was such an icon that I clicked to HIDE the recent posts, but the button has sinced vanished... Very unfortunate... Probably just some browser issue... Thanks anyway!
    I'm new here. Don't kill me, please!.

  5. #5
      Gandwarf is offline
    Community Leader Gandwarf's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    3,025

    Default

    One last shot:
    There's two icons. One chevron up to collapse the recent posts block and a white button with two blue chevrons to the right to collapse the entire sidebar.
    Check out my City Designer 3 tutorials. See my fantasy (city) maps in this thread.

    Gandwarf has fallen into shadow...

  6. #6
    Guild Apprentice SkarValidus's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Canada
    Posts
    31

    Default

    Nope, the double chevron disappeared when I clicked it... %!@$ing curiousity...
    I tried removing my CGuild-related cookies, which didn't help...
    I'm new here. Don't kill me, please!.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •