Results 1 to 4 of 4

Thread: Issues with "Edit Post" buttons...

  1. #1
    Professional Artist a2area's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Ann Arbor, MI
    Posts
    182

    Default Issues with "Edit Post" buttons...

    I am not sure if anyone else is having this problem.. but the icons inside the "Edit Post" window are wacky and seem to come up at random. Here is how the "Edit Post" window appeared in 3 consecutive tries. That "Vote Now" button just comes up all over the place! Please fix this as it's bit confusing.
    Thanks
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Picture 3.png 
Views:	25 
Size:	60.6 KB 
ID:	24133   Click image for larger version. 

Name:	Picture 4.png 
Views:	27 
Size:	30.9 KB 
ID:	24134   Click image for larger version. 

Name:	Picture 2.png 
Views:	29 
Size:	33.9 KB 
ID:	24135  
    Last edited by a2area; 04-26-2010 at 06:19 PM.

  2. #2
    Professional Artist a2area's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Ann Arbor, MI
    Posts
    182

    Default

    Nobody is having this problem? ... is it my cache you think? I'll clear it but shouldn't these have alt text anyway.. at least then i could tell which i'm pushing. The last post i edited the buttons were 3 "X"s and a "Vote Now"

  3. #3

  4. #4
    Professional Artist a2area's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Ann Arbor, MI
    Posts
    182

    Default

    YUP.. see, told you that would work, he he.. i'm always solving my own problems after a premature post (0:
    not as bad as the time i couldn't upload files though... because i had just winterproofed my studio out back and my wireless router is in the house.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •