Results 1 to 2 of 2

Thread: Odd thing "leave page"?

  1. #1
    Community Leader Gracious Donor Jaxilon's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Arizona
    Posts
    4,049

    Default Odd thing "leave page"?

    I'm using Firefox 10.0

    Sometimes after typing up a post when I hit the submit button I get a pop up message asking if I want to 'leave page' or 'stay'. I'm not sure what the deal is since I doesn't happen all the time. Perhaps it's on my end? If I choose to remain on the page nothing happens so I have to click the 'leave' button in order to make the post and everything seems to work just fine but it kind of freaks me out.

    Anyone have a clue what's going on with this?

    Thanks
    “When it’s over and you look in the mirror, did you do the best that you were capable of? If so, the score does not matter. But if you find that you did your best you were capable of, you will find it to your liking.” -John Wooden

    * Rivengard * My Finished Maps * My Challenge Maps * My deviantArt

  2. #2
    Community Leader Gracious Donor ravells's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    London, UK
    Posts
    10,927

    Default

    I get this too. Also over the last day or two I've got this weird effect in the quick reply box where the text does not 'take' when I start to type, there is a very brief flash and then it's OK after that.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •