Results 1 to 8 of 8

Thread: Weird Access Issue? (Not 5 post limit)

  1. #1
    Guild Expert Jalyha's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Out of my Mind!
    Posts
    1,067
    Blog Entries
    6

    Default Weird Access Issue? (Not 5 post limit)

    So I was on the Home page, and there's a stream of "random" member's maps, and usually I can click on the image and view it.

    However, I clicked on one this time, it said I did not have access to view the page, and asked if I was trying to edit someone's post!


    So I don't know if it's a bug/issue with a link, or if it's showing images publicly that are private, or if it was just a glitch, or if it's perfectly normal and I'm just an idiot. (It's likely). But I thought someone should know in case it was an issue? D:

    kthxbai
    Have you "liked" a post today?

  2. #2
    Guild Adept Gracious Donor lostatsea's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Ohio USA
    Posts
    468

    Default

    Perhaps You were not logged in ????
    "Aye The skies be clear , the seas be calm and the winds be with us .....

    ARGH!! but the damn compass be broken!! "

    Capt. Noah Swalter Last voyage of the " Silver Crest"

  3. #3
    Guild Novice Aventhar's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Carver, MA
    Posts
    7

    Default

    I often have the same issue while absolutely logged in...

  4. #4
    Guild Member Zach's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    New England
    Posts
    61

    Default

    I decided to try this out. From viewing this thread (while most definitely logged in) I clicked on the "Home" link at the top. I scrolled down and can see the random gallery map thumbnails. I clicked on one, and it showed me the page without yelling at me. I could see the image just fine. However, the vBulletin message "Welcome! The Cartographer's Guild is a forum..." was there, and checking the top of the screen showed me that I was now logged out (???). I clicked through "Forum"->"Site Tech Support"->this thread. Still logged out, and I can't post this report. I logged in again and am now able to post this.

    This does happen to me quite a lot on this forum. I click on something that will bring me to some other part of the site, and it logs me out. If I hit the Back button I am logged in again with full permissions, but going forward never restores that status until I manually log in.

    Is this perhaps a cookie issue? (I normally block all cookies, so next time I'll try whitelisting this site.)

  5. #5
    Guild Expert Jalyha's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Out of my Mind!
    Posts
    1,067
    Blog Entries
    6

    Default

    Thanks for the replies, but no, I was logged in. It even said my username:


    Click image for larger version. 

Name:	glitch.jpg 
Views:	28 
Size:	195.1 KB 
ID:	60925
    Have you "liked" a post today?

  6. #6
    Guild Novice Aventhar's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Carver, MA
    Posts
    7

    Default

    Yes. Thanks for the screenshot. That's exactly what happens to me too.

  7. #7
    Guild Master Gracious Donor Midgardsormr's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    2,481

    Default

    I just gave it a try, and I got the same message on one image, but not on the others. I suspect that it is, indeed, throwing up some thumbnails from galleries that are set to private.
    Bryan Ray, visual effects artist
    http://www.bryanray.name

  8. #8
    Guild Expert Jalyha's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Out of my Mind!
    Posts
    1,067
    Blog Entries
    6

    Default

    Alright, that makes sense.

    Just thought someone should know in case it mattered >.<
    Have you "liked" a post today?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •