Results 1 to 4 of 4

Thread: Lost Brushes

Hybrid View

  1. #1
    Guild Apprentice Chaosorcerer's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    25

    Help Lost Brushes

    This afternoon, I wanted to work on a new map.

    So, I opened PhotoShop.

    But al of my brushes were gone!

    And the backup I've made was from a couple of weeks ago.

    Anyone got experience with this?
    All of my work is protected by Creative Commons Licences except when noticed otherwise somewhere in the thread. Click here to see what that means.


  2. #2

    Post

    Two questions:

    1) Does it happen every time? Photoshop loads a lot of stuff when it starts - sometimes it hiccups and doesn't load everything right. If for whatever reason it wasn't accepting brushes they might be there and not show up.
    Don't fret right away.


    2) What hard drive were\are they on and have you had other problems with it.

  3. #3
    Community Leader Facebook Connected Ascension's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    St. Charles, Missouri, United States
    Posts
    8,298

    Post

    Never had that problem in PS...weird. Had similar probs in Illustrator tho (fails to load something I forget at the moment).
    If the radiance of a thousand suns was to burst at once into the sky, that would be like the splendor of the Mighty One...I am become Death, the Shatterer of worlds.
    -J. Robert Oppenheimer (father of the atom bomb) alluding to The Bhagavad Gita (Chapter 11, Verse 32)


    My Maps ~ My Brushes ~ My Tutorials ~ My Challenge Maps

  4. #4
    Guild Apprentice Chaosorcerer's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    25

    Post

    Quote Originally Posted by Sigurd View Post
    Two questions:

    1) Does it happen every time? Photoshop loads a lot of stuff when it starts - sometimes it hiccups and doesn't load everything right. If for whatever reason it wasn't accepting brushes they might be there and not show up.
    Don't fret right away.


    2) What hard drive were\are they on and have you had other problems with it.
    1) Yes, it happens all the time. Even after rebooting the computer a dozen times.

    2) The only other problem I've had was with Java. I had to reinstall it.
    All of my work is protected by Creative Commons Licences except when noticed otherwise somewhere in the thread. Click here to see what that means.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •