Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: No thumbnail

  1. #11
      Redrobes is offline
    Software Dev/Rep Redrobes's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    England
    Posts
    4,763
    Blog Entries
    4

    Default

    Yes I get it now. This is not the finished map thumbs but the image in this particular thread. Sorry for leading everyone astray there.

    I don't know why it isn't showing up. If I click on the link I get the full image but the link is shown as text not picture for me too. It must be that the bulletin forum software has it marked that way or cant locate the thumbnail and has opted to show some text. The HTML behind the page is asking to show what you see so its not like there is an image there that the browser cant get to and is doing the substitution, its the forum software generating it like this. My only suggestion is to edit the post, delete the attachment and then re-upload it.

  2. #12
      Ascension is offline
    Community Leader Ascension's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    St. Charles, MO
    Posts
    8,216

    Default

    I tried that in one of my posts, even changed the jpg characteristics (in PS you get three options for saving...baseline, optimized, and progressive) and it still happened in all three so I just left it.
    If the radiance of a thousand suns was to burst at once into the sky, that would be like the splendor of the Mighty One...I am become Death, the Shatterer of worlds.
    -J. Robert Oppenheimer (father of the atom bomb) alluding to The Bhagavad Gita (Chapter 11, Verse 32)


    My Maps ~ My Brushes ~ My Tutorials ~ My Challenge Maps

  3. #13
      tilt is offline
    Community Leader Facebook Connected tilt's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Trelleborg, Sweden
    Posts
    4,657
    Blog Entries
    2

    Default

    yep, I got a question mark instead of a thumbnail as I uploaded
    regs tilt
    :: My art on Deviant Art :: My mapping blog tilts fantasy maps :: My work Catapult - Perry & Gehrke - EasyTruckIT ::
    :: Finished Maps :: WIP Cartographia - Breakwater -Market -Lands of Twilight -Battle City :: Competion maps Iron Giant ::
    :: FREE Tiles - Compasses :: Other Taking a commision - Copyright & Creative Commons ::
    Works under CC licence unless mentioned otherwise

  4. #14
      RobA is offline
    Administrator RobA's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Niagara, Canada
    Posts
    5,530

    Default

    Quote Originally Posted by tilt View Post
    yep, I got a question mark instead of a thumbnail as I uploaded
    What was the file type and extension.. .jpg, .jpeg, .png, .bmp, .gif?

    I'd like to track where the error comed from.

    -Rob A.

  5. #15
      Sapiento is offline
    Professional Artist Gracious Donor Sapiento's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Salzburg, Austria
    Posts
    2,175

    Default

    My image was a .jpg file and it got a question mark, too, after uploading. I also tried to edit and replace it, but the result was the same. Question mark again on the file and no thumbnail.

  6. #16
      tilt is offline
    Community Leader Facebook Connected tilt's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Trelleborg, Sweden
    Posts
    4,657
    Blog Entries
    2

    Default

    almost always upload jpg - and this was too .. the only other files have been png compasses, but they worked fine. And the problem were in the finished maps section - not that I can see that should matter, but with computers you never know
    regs tilt
    :: My art on Deviant Art :: My mapping blog tilts fantasy maps :: My work Catapult - Perry & Gehrke - EasyTruckIT ::
    :: Finished Maps :: WIP Cartographia - Breakwater -Market -Lands of Twilight -Battle City :: Competion maps Iron Giant ::
    :: FREE Tiles - Compasses :: Other Taking a commision - Copyright & Creative Commons ::
    Works under CC licence unless mentioned otherwise

  7. #17
      RobA is offline
    Administrator RobA's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Niagara, Canada
    Posts
    5,530

    Default

    In the interest of transparency, I wanted to update that it looks like a bug.

    We are not the only vb4 site experience this...

    http://www.vbulletin.com/forum/showt...ain-image-size.

    I've asked Robbie/Arcana to submit a support ticket on this. Hope it gets resolved soon.

    -Rob A>

  8. #18
      RobA is offline
    Administrator RobA's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Niagara, Canada
    Posts
    5,530

    Default

    I've run a job so everyone's thumbs should now be there. Keep an eye on things and post here if there are issues.

    (two png files failed to get thumbs.... I'm looking into them)

    -Rob A>

  9. #19
      tilt is offline
    Community Leader Facebook Connected tilt's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Trelleborg, Sweden
    Posts
    4,657
    Blog Entries
    2

    Default

    looks like its working beautifully, my thumbs are back Thanks
    regs tilt
    :: My art on Deviant Art :: My mapping blog tilts fantasy maps :: My work Catapult - Perry & Gehrke - EasyTruckIT ::
    :: Finished Maps :: WIP Cartographia - Breakwater -Market -Lands of Twilight -Battle City :: Competion maps Iron Giant ::
    :: FREE Tiles - Compasses :: Other Taking a commision - Copyright & Creative Commons ::
    Works under CC licence unless mentioned otherwise

  10. #20
    Guild Artisan Jacktannery's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    822

    Default

    I'm having this same problem here: http://www.cartographersguild.com/sh...Encounter-Maps

    I'm sure I've done something wrong but I can't think what.

    EDIT: Fixed by waiting for an hour then re-uploading everything. Took forever but it all works now.
    Last edited by Jacktannery; 05-28-2012 at 06:46 PM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •