Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 45

Thread: Slow loading

  1. #11
      Ramah is offline
    Guild Expert Ramah's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Nottinghamshire
    Posts
    1,327
    Blog Entries
    3

    Default

    Timed out quite a few times for me tonight.
    Royal: I'm very sorry for your loss, your mother was a terribly attractive woman.


    My Cartographer's Guild maps: Finished Maps


    More maps viewable at my DeviantArt page: Ramah-Palmer DeviantArt

  2. #12
      Ghostman is offline
    Guild Adept Ghostman's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    413

    Default

    I don't remember the site ever having been so slow as nowadays

  3. #13
      RobA is offline
    Administrator RobA's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Niagara, Canada
    Posts
    5,532

    Default

    Quote Originally Posted by Ghostman View Post
    I don't remember the site ever having been so slow as nowadays
    The whole site or just the front page?

    -Rob A>

  4. #14
      Djekspek is offline
    Professional Artist Gracious Donor Djekspek's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    736

    Default

    Hi RobA,

    For me it was mostly the frontpage, yesterday I timed 27 seconds before it had loaded. The other pages were much faster at that moment, although lagging up to 10 seconds.

    Current response for the frontpage (un-cached) for me is about 8 seconds. Pages below the frontpage are about 3 seconds so that's pretty ok.

    hope this helps, cheers, DJ
    My portfolio site (fantasy-maps.com) | My work on deviantART | Fantasy maps on Google+
    Work posted by me can be used under the Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 licence, unless stated otherwise.

  5. #15
    Community Leader Facebook Connected Steel General's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ft. Wayne, IN
    Posts
    9,463

    Default

    I've been experiencing slowdowns periodically for the last few weeks. Initially I wrote it off as being a product of our corporate firewall. Now that I see others having the same/similar problem(s).

    For me its usually the forums that are slow. Occasionally the login fails, and sometimes it hangs after I hit the "post quick reply" button.
    My Finished Maps | My Challenge Maps | Ghoraja Juun, my largely stagnated campaign setting.

    Unless otherwise stated by me in the post, all work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 3.0 United States License.



  6. #16
      bartmoss is offline
    Publisher Gracious Donor
    Facebook Connected
    bartmoss's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    895
    Blog Entries
    1

    Default

    Slowness issue definitely not fixed. frontpage continues to be really really slow - I haven't timed it but I've seen ~30s too. Forum in general is slow, but at least it's responsive, and I do not get timeouts.

    I still think it's a db config issue, but that's just me guessing without any actual hard info.

  7. #17
      RobA is offline
    Administrator RobA's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Niagara, Canada
    Posts
    5,532

    Default

    Quote Originally Posted by bartmoss View Post
    Slowness issue definitely not fixed. frontpage continues to be really really slow - I haven't timed it but I've seen ~30s too. Forum in general is slow, but at least it's responsive, and I do not get timeouts.

    I still think it's a db config issue, but that's just me guessing without any actual hard info.
    The host is a VPS, and the database is shared... and we can't do much diagnostics. The price of a dedicated sql is quite high for the size we have

    I've been adding some of the obvious indices to try and speed up the sql server...

    EDIT - though I came in today the first time in a few days and was loading the front page in under 3 seconds....

    -Rob A>

  8. #18
    Guild Member sigurdbjohansson's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    82

    Default

    Hi,
    Just wondering if everybody else still has issues with site slowness?


    And where did the "New Threads" box go?
    -Sigurd Sigurd Brutus Motor-



  9. #19
    Guild Member sigurdbjohansson's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    82

    Default

    Hi,
    Just wondering if everybody else still has issues with site slowness?


    And where did the "New Threads" box go?
    -Sigurd Sigurd Brutus Motor-



  10. #20
      jfrazierjr is offline
    Community Leader jfrazierjr's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Apex, NC USA
    Posts
    2,963

    Default

    Ditto slow loading... been that way for days, with a few 500 errors occasionally.
    My Finished Maps
    Works in Progress(or abandoned tests)
    My Tutorials:
    Explanation of Layer Masks in GIMP
    How to create ISO Mountains in GIMP/PS using the Smudge tool
    ----------------------------------------------------------
    Unless otherwise stated by me in the post, all work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 3.0 United States License.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •