Results 1 to 10 of 10

Thread: Issue viewing threads?

  1. #1
      Engris is offline
    Guild Member Engris's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Minnesota
    Posts
    56

    Default Issue viewing threads?

    Is anyone else having an issue where when you try to view a thread, after a few seconds you are suddenly poofed to the Home page? I have no idea why this is happening, and trying to read a thread is very frustrating!

    Edit: Only after posting this did I notice there was a Site Tech Support forum =/

  2. #2
      Jaxilon is offline
    Community Leader Gracious Donor Jaxilon's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Arizona
    Posts
    3,925

    Default

    Haven't had that one before, sorry.
    “When it’s over and you look in the mirror, did you do the best that you were capable of? If so, the score does not matter. But if you find that you did your best you were capable of, you will find it to your liking.” -John Wooden

    * Rivengard * My Finished Maps * My Challenge Maps * My deviantArt

  3. #3
      Coyotemax is offline
    Professional Artist Facebook Connected Coyotemax's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Canada
    Posts
    1,972

    Default

    I am having that issue on one specific thread...

    http://www.cartographersguild.com/sh...412#post178412

    every time i go or reload, it pops me to the homepage after a few seconds.. using firefox whateverthelatestupdate is.

    it's not the *** characters either.

    http://www.cartographersguild.com/sh...Inversions-*** works just fine. though when i look closer at the URL, the first one has extra post numbers after the title whereas the second one does now.


    GOT IT
    When you go to view a specific post in a thread by clicking on the link directly to that post, it ends up redirecting. clicking on the thread title works just fine. That's where the extra post info came from after the thread title on the example i posted.

    [who wants to see if we can use the word Post more times in this post? ]
    Last edited by Coyotemax; 02-26-2012 at 09:08 PM.

    My finished maps
    "...sometimes the most efficient way to make something look drawn by hand is to simply draw it by hand..."

  4. #4
      JoeyD473 is offline
    Guild Journeyer Facebook Connected JoeyD473's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    NYC
    Posts
    180

    Default Link Issues

    When I click on a link from the e-Mails of my subscribed threads it now just sends me to the front page of the site instead of the thread. It also does it when I click the link on the thread list that takes me to the newest posts of a thread on the site

  5. #5
      JoeyD473 is offline
    Guild Journeyer Facebook Connected JoeyD473's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    NYC
    Posts
    180

    Default

    ALso after posting (apparently) it also takes me back to teh front page instead of the thread

  6. #6
      Hai-Etlik is offline
    Guild Expert Gracious Donor Hai-Etlik's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    48° 28′ N 123° 8′ W
    Posts
    1,128
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by Coyotemax View Post
    GOT IT
    When you go to view a specific post in a thread by clicking on the link directly to that post, it ends up redirecting. clicking on the thread title works just fine. That's where the extra post info came from after the thread title on the example i posted.

    [who wants to see if we can use the word Post more times in this post? ]
    Yes, it seems to apply any time the URI has a fragment. I tried adding a fragment to a non-thread page, and the bug manifested.

  7. #7
      Hai-Etlik is offline
    Guild Expert Gracious Donor Hai-Etlik's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    48° 28′ N 123° 8′ W
    Posts
    1,128
    Blog Entries
    1

  8. #8
      Robbie is offline
    Administrator Facebook Connected Robbie's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Fairborn, OH
    Posts
    2,785
    Blog Entries
    5

    Default

    I'm currently investigating this.
    Robbie Powell - Site Admin

  9. #9
      Robbie is offline
    Administrator Facebook Connected Robbie's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Fairborn, OH
    Posts
    2,785
    Blog Entries
    5

    Default

    What if I told you it was the MathJax call? Could someone clear their cache for me and try again?
    Robbie Powell - Site Admin

  10. #10
      Robbie is offline
    Administrator Facebook Connected Robbie's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Fairborn, OH
    Posts
    2,785
    Blog Entries
    5

    Default

    Yup, I've tried a different way of doing MathJax and every time I add the call to MathJax the redirect error happens. Will report this to vBulletin to see if they have a solution. For the time being, MathJax is now turned off.
    Robbie Powell - Site Admin

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •