Results 1 to 7 of 7

Thread: Front page address is down

  1. #1
      ravells is offline
    Community Leader Gracious Donor ravells's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    London, UK
    Posts
    10,902

    Default Front page address is down

    It may be something to do with the migration but www.cartographersguild.com returns a database error at the moment.

  2. #2
      Robbie is offline
    Administrator Facebook Connected Robbie's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Fairborn, OH
    Posts
    2,785
    Blog Entries
    5

    Default

    The problem was the image slider. It's been acting up lately because the images are REALLY big. I'm going to have to speak with RobA to get it resolved properly. I've increased the memory limit though so it should be operational now. Sorry for the inconvenience.
    Robbie Powell - Site Admin

  3. #3
      Mark Oliva is offline
    Publisher Mark Oliva's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Altershausen, Northern Bavaria
    Posts
    645

    Default

    The only Internet page that gives me trouble (since 3 days) is this one. Not only did we have the database error message for most of a day, but this is by leaps and bounds now the slowest site of any that I call in Internet, and since the database error vanished I'm getting Error message 503 page unavailable messages on some menu options, particularly "What's new," which I haven't succeeded in calling at all. It looks like some things still need fixing. Good luck!
    Mark Oliva
    The Vintyri (TM) Project

  4. #4
      Robbie is offline
    Administrator Facebook Connected Robbie's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Fairborn, OH
    Posts
    2,785
    Blog Entries
    5

    Default

    Please confirm that these error messages are still showing up. The problem has been resolved on our end and the site appears to be loading lightning fast for me. All the above links also appear to be working for me as well. If you could clear your cache and perhaps try reloading the site.
    Robbie Powell - Site Admin

  5. #5
      RobA is offline
    Administrator RobA's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Niagara, Canada
    Posts
    5,532

    Default

    Quote Originally Posted by Arcana View Post
    Please confirm that these error messages are still showing up. The problem has been resolved on our end and the site appears to be loading lightning fast for me. All the above links also appear to be working for me as well. If you could clear your cache and perhaps try reloading the site.
    As Robbie stared - I've tried to optimize some of the stuff on the front page. I am seeing 3 sec load times as typical now, with an empty cache.

    Regarding searches (What's New, etc) I know Robbie was changing the site search stuff after the migration to the new server. Again, please let us know of any problematic issues.

    For example, right now links to albums or threads with an ampersand in the titles are broken - which we are trying to resolve...

    -Rob A>

  6. #6
      Freodin is offline
    Guild Adept Freodin's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Germany
    Posts
    322

    Default

    I have massive problems accessing the site. Pages don't load completely, images stop loading after the few first lines. Is that still a server-side problem or do I have to do something on my side?

  7. #7
      RobA is offline
    Administrator RobA's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Niagara, Canada
    Posts
    5,532

    Default

    I am not having any issues from my end, on my main machine, or tablet... I'd be leaning towards a client side issue, unless some others chime in with similar problems.

    Try flushing your browser cache...

    -RobA>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •